Att blogga

Är du en människa med mycket tankar och idéer? Eller besitter du en talang du tycker du borde dela med dig till andra? Kanske vill du bara skriva om din vardag för att senare kunna gå tillbaks i arkivet och minnas vad som hände för exakt ett år sedan? Att starta en blogg är gratis och väldigt enkelt. Vi har idag en drös olika bloggportaler med bra möjligheter för att du ska kunna skapa just din egna och personliga blogg.

Genom att blogga kan du nå ut till människor du annars inte känner eller får chansen att prata med. Givetvis även till dem du faktiskt känner. Du har möjligheten att påverka, hjälpa och glädja andra människor genom text och bilder. Du kan även använda den som en så kallad reseblogg. Det innebär att du under en lång resa uppdaterar familj och vänner där hemma om var du är, hur det går, hur du mår och så vidare.. Ett mycket smidigt val då man kan uppdatera även via mobilen och slipper dyra telefonräkningar på grund av långa samtal hem.

Känner du att du är intresserad av att skaffa en blogg men inte vet så mycket om hur dem olika portalerna funkar eller hur du gör för att komma någonvart med din blogg, prova. Portalerna är ofta väldigt väl utformade med information om hur du bär dig åt för att både börja blogga samt hur du ska få din blogg att fortsätta vara intressant efter att du skrivit ett tag. Dem kommer även med tips om hur du får mer läsare, hur du kan tjäna pengar på din blogg m.m.

Din blogg går även att ha privat. Du sätter då lösenord på din blogg som du kan dela med dig av när du vill, till vilka du vill, om du vill. Då kan du skriva om precis vad du vill, samt ta bort det ev. ändra inlägget utan att någon redan läst det.

Det finns så ofantligt många möjligheter inom bloggvärlden dessa dagar. Därför ska du inte vara rädd för att prova dem.